Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

"ΗΧΩ" - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 22-05-24

Αξιότιμε κύριε Βιόπουλε,

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της προβολής επαγγελματικών/κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών/τριών μας, η ειδικότητα Υφάσματος Ένδυσης & Σχεδιασμού Ενδύματος της 2ης ΕΠΑ.Σ. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει Επίδειξη Μόδας την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ.

Το θέμα της Επίδειξης Μόδας είναι εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση με μεταφορά στη σύγχρονη εποχή και έχει τον διακριτό τίτλο: "ΗΧΩ".

Η κολεξιόν αφορά το χειμώνα 2024-2025 και θα παρουσιαστεί όσο είναι δυνατόν με επαγγελματικό τρόπο. Η προετοιμασία ξεκίνησε από το σχ. έτος 2022-2023 και ήδη είναι έτοιμα 35 σχέδια που βρίσκονται στη διαδικασία της τελικής παρουσίασης.

Οι μαθητές/τριες των άλλων ειδικοτήτων μας θα αναλάβουν τα χτενίσματα, το μακιγιάζ, την προβολή, τις αφίσες, την υποδοχή, την παρουσίαση, τα μοντέλα της επίδειξης, την τεχνική υποστήριξη, κλπ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει μεγάλη χαρά στους μαθητές/μαθήτριες μας, στους εκπαιδευτικούς μας, στο προσωπικό της σχολικής μας κοινότητας, στους γονείς/κηδεμόνες, στους εργοδότες των μαθητευομένων μας και σε όλους τους καλεσμένους μας.

Με εκτίμηση,

Αγγελική Φιλιππίδου
Διευθύντρια
2η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Θεσσαλονίκης ΔΥΠΑ
Λαγκαδά 117-119
56123 Θεσσαλονίκη