Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

WEST SIDE ROBOTICS: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ - 6η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - 1η ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

τα παιδιά στην τελετή λήξης

Την Κυριακή 10-03-24 οι West Side Robotics, τα παιδιά της ομάδας της ρομποτικής του σχολείου μας, στην τελική φάση του διαγωνισμού FIRST® Tech Challenge κατέκτησαν την 6η θέση και αναδείχθηκαν η 1η ομάδα ανάμεσα στα όλα τα δημόσια σχολεία.  

Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι Νίκος Φεϊζής Γιώργος Θλιβερός,  Γιάννης Δοβλέτογλου, Γιάννης Νίκου, Σταύρος Σαμαράς,  Άρης Τσεκερίδης, Χρυσόστομος Χορόζης,  Ανδρέας Αλεπίδης και Βασίλης Μαριουλας. Τα παιδιά υποστηρίχθηκαν συγκινητικά από τους γονείς τους που ήταν παρόντες σε όλες τις ημέρες του διαγωνισμού.

Κατεβήκαμε όμως δίχως πλήρη σύνθεση... διότι επίσης δυνατά μέλη της ομάδας μας βρίσκονται στην Πράγα με το πρόγραμμα Erasmus+ του σχολείου. Δεν πειράζει όμως είχαμε την στήριξή τους από μακριά!! Ευχαριστούμε λοιπόν τους West Side Robotics from Prague Γιώργο Γεωργίου, Σωτήρη Παρασκευόπουλο, Δημήτρη Μόσχου-Σαράφη, Χάρη Βαφειάδη, Φώτη Μιχαηλίδη, Πολυξένη Δρόλια, Παναγιώτη Κούτλιο και Γιώργο Νάκη.

η κα Μ.Τρυφινοπούλου με τους West Side Robotics, τον Δντη και τον Υποδντη του σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους West Side Robotics που εγκαινίασαν ένα νέο θεσμό στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου ανοίγοντας με την επιτυχία και το κέφι τους τον απαιτητικό δρόμο της συμμετοχής μας και στον επόμενο διαγωνισμό το σχ.έτος 2024-25.

η Δντρια κα Μπ.Κεχαγιά του ΕΚ Σταυρούπολης με εκπαιδευτικούς των 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου & ΕΚ Σταυρούπολης

κος Λευτέρης Ναθαναηλίδης

👉 5ος αγώνας κάντε click εδώ για να τον δείτε στο κανάλι του σχολείου

👉  6ος αγώνας κάντε click εδώ για να τον δείτε στο κανάλι του σχολείου 

 👉 κάντε click εδώ για να δείτε τις δράσεις της ομάδας στο ειδικό blog των West Side Robotis