Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Το 2ο ΕΠΑΛ Εύοσμου σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα : “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)” .

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών, κάθε ηλικίας, στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση "ΚΑΑ" και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή "ΑΕΑ - AED".

Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED”, με ύλη προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC). Πραγματοποιείται θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.

Οι μαθητές των τάξεων Β΄και Γ΄του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας του σχολείου μας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούμε να ενημερώσουν προφορικά έως την Παρασκευή 08-03-24 ή την κα Αθανασία Χαλκιαδάκη ή την Γραμματεία προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Διάρκεια 6 ώρες (1 ημέρα)

Κόστος συμμετοχής είκοσι ευρώ (20€) 

• Διάρκεια 6 ώρες (1 ημέρα)
• Κόστος συμμετοχής είκοσι ευρώ (20€)
• Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με ισχύ για 5 χρόνια.

Ως μαθητές και εκπαιδευτικοί, δικαιούμαστε έκπτωση -20% (όχι όμως οι γονείς)