Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ POINT OF ADVERTISING

Την Παρασκευή 08-04-22, στο χώρο του εργαστηρίου του τομέα Οικονομίας 109, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της διαφήμισης, παραδοτέου, της υποδράσης Point of Advertising, του project Care in Action, Ήταν μια δραστηριότητα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.». Το πρόγραμμα αυτό που χρηματοδοτείται από το NOESIS δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια της καινοτομίας, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και την προώθηση της επιχειρηματικότητας από τους μαθητές των ΕΠΑΛ της χώρας.


Τις λήψεις των γυρισμάτων έκαναν ο μαθητής Κατράνας Βασίλης από την Γ΄τάξη Πληροφορικής και η μαθήτρια Ορλένκο Νεφέλη από την Β΄τάξη Πληροφορικής που συμμετέχουν στην κινηματογραφική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου.


Επίσης συμμετείχαν και οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης, ειδικότητας "Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ)" Ιουλίτττα Ευαγγελοπούλου, Βάια Δοβλέτογλου, Δαζάνης Δημήτρης, Λόγγρου Κατερίνα, Σολάκης Δημήτρης, Καπέτη Μαριεντίνα, Νίκος Θεόδωρος και Ρουτσάι Μέκγυ μαζί με με τις μαθήτριες της  ειδικότητας "Β.Νοσηλευτών" Παπανικολάου Δέσποινα, Νικολαϊδου Κατερίνα, Κιουτσούκου Αθηνά, Μαυραγγελίδου Μαρία, Μερτζάνη Κατερίνα, Καραγιάννη Κατερίνα, Πατεράκη Δήμητρα, Σιραλή Μαρία και Δανιξαρίδου Πέννυ καθώς και με τον μαθητή Αρβανιτίδη Κωνσταντίνο από την Β΄τάξη του τομέα Υγείας. 

 Την οργάνωση, επίβλεψη και καθοδήγηση των γυρισμάτων παρείχε η διδάσκουσα του μαθήματος της Διαφήμισης (εισαγωγή, δημιουργία και προβολή) κ. Μαρνέλλου Φανή (ΠΕ 80 Οικονομίας).