Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΚΡΑΥΓΗ"

 

Η Κινηματογραφική Ομάδα του σχολείου μας ξεκίνησε τη δράση της τη φετινή σχολική χρονιά. 

Οι δράσεις της εντάχθηκαν στο έργο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας NOESIS "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ", στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και συγκεκριμένα στην δράση «Κινηματογραφική Λέσχη στο σχολείο». Επίσης θα λάβει μέρος στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "Cinema… διάβασες;;". Ήταν μια δραστηριότητα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.». Το πρόγραμμα αυτό που χρηματοδοτείται από το NOESIS δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια της καινοτομίας, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και την προώθηση της επιχειρηματικότητας από τους μαθητές των ΕΠΑΛ της χώρας.

Η ταινία είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα των παιδιών. Μελέτησαν τα στάδια παραγωγής και αφού εμπνεύστηκαν το θέμα, έγραψαν το σενάριο, σκηνοθέτησαν, ερμήνευσαν τους ρόλους, φρόντισαν και κατέληξαν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες κα Δώρα Δάγγα, κα Δέσποινα Εμμανουηλίδου, κα Αγγελική Καραματσούκη και κα  Σάρρα Σεβαστιάδου θέλουν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα για την εξαιρετική δουλειά τους και την άψογη συμπεριφορά τους. Όλα τα παιδιά εργάστηκαν και συνεργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο!!

Μπράβο παιδιά !!!!! 

Δείτε πως έγιναν τα γυρίσματα κάνοντας click εδώ 

 Δείτε την ταινία μας "Κραυγή" κάνοντας click εδώ