Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ 5-ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Την Δευτέρα 07-11-22 το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση των 5-μελών Συμβουλίων των τάξεων του 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου με τις δύο (02) Συμβούλους Σχολικής Ζωής του 2ουΕΠΑΛ Ευόσμου. 

Στην συνάντηση αυτή η κα Τίνα Μπεγγλή και η κα Κατερίνα Αποστολίδου μίλησαν στα εκλεγμένα παιδιά για το ρόλο των Συμβούλων Σχολικής Ζωής και ζήτησαν την βοήθεια των 5-μελών Συμβουλίων στην πρόληψη των δυσάρεστων γεγονότων (βίας, εκφοβισμού κλπ). Τόνισαν την σημασία της έγκαιρης παρέμβασης του σχολείου ώστε να διαφυλάξουμε από κοινού την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. 

Εξήγησαν στα παιδιά πως στο σχολείο μας υπάρχουν Ψυχολόγος ΜΝΑΕ η κα Αναστασία Κλάδη καθώς και τα στελέχη του 7ου ΣΔΕΥ η Κοινωνική Λειτουργός κα Σοφία Κομελίδου και η Ψυχολόγος ΜΝΑΕ κα Μαρία Ιωαννίδου που μπορούν να παρέμβουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Διευθυντής  κ.Γιάννης Βιόπουλος ενημέρωσε  παιδιά για την κατανομή των τμημάτων στις κυρίες Τίνα Μπεγγλή και Κατερίνα Αποστολίδου 👉click εδώ αλλά και την αντίστοιχη αρμοδιότητα της κας Ζωής Μπέλλη εκ μέρους του ΕΚ Ευόσμου.