Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - THESSALONIKI TechLab

H Eduact, αποτελεί φορέα υποδοχής της 6ης αμερικανικής γωνιάς της χώρας, του Thessaloniki TechLab. Οι αμερικανικές γωνιές, μια πρωτοβουλία του US Department of State, στοχεύουν στην διάδοση της Αμερικανικής φιλοσοφίας, στη διεξαγωγή στρατηγικών πολιτιστικών προγραμμάτων που παρέχουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τον αμερικανικό πολιτισμό, τα μέσα ενημέρωσης και την τεχνολογία. Έτσι, οι γωνιές μοιράζονται τις ιστορίες της Αμερικής μέσα από μοναδικές φυσικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αποσκοπούν να είναι το πρώτο σημείο επαφής που έχουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσοι μαθητές της Α΄τάξης επιθυμούν την Παρασκευή 25-11-22 να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση αναφορικά με την εκπαίδευση για σπουδές στις ΗΠΑ με καλεσμένη ομιλητή την κ. Arian Kotsi, Director of US College Counseling and Special Programs στο Anatolia College, να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 18-11-22 στην Γραμματεία προσκομίζοντας την σχετική υπεύθυνη δήλωση κάνοντας click εδώ
  • Ημερομηνία Παρασκευή 25/11/2022
  • Τοποθεσία: Τσιμισκή 136
Η εκδήλωση αποσκοπεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους μαθητές και στοχεύει στην αφορμή συζήτησης και προβληματισμού σχετικά με τις επερχόμενες σπουδές των μαθητών.

Πληροφορίες: κ.Πέτρος Σιδηρόπουλος