Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

EL CLASICO ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2021-2022 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κου Κ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
 
Το ενδοσχολικό πρωτάθλημα 2021-2022 έληξε, σήμερα Τετάρτη 18-5-22, με τον αγώνα μπαράζ που έγινε την  ανάμεσα στις ομάδες που καθοδηγούσαν ο κ.Κ.Ρουμελιώτης και ο κ.Λευτ.Ναθαναηλίδης. Οι δύο ομάδες είχαν ισοβαθμήσει στους αγώνες της κανονικής περιόδου γι αυτό χρειάστηκε αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
 
 Ήταν ένας αγώνας στον οποίο περίσσευε το πάθος και η διάθεση των ποδοσφαιριστών για την τελική επικράτηση. Το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 6-6 κάτι που δείχνει πως οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. 
 
Τα πάντα τελικά κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου η ομάδα του κ. Ρουμελιώτη επικράτησε με 3-0 αναδεικνύοντάς τον για άλλη μία χρονιά πρωταθλητή "κόουτς". Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στην ομάδα του κ.Ναθαναηλίδη που έδωσε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και άγγιξε την πολυπόθητη νίκη! 
 
Οι συνθέσεις: Ομάδα κου Κ.Ρουμελιώτη (Μαυρουδάκης, Οκροπιρίτζε, Γαγανέλης, Ιωαννίδης, Νικολαίδης, Ματζουράνης, Γιάγκου) Ομάδα κου Λευτ.Ναθαναηλίδη (Γεωργιάδης, Αλιμπαρούτης Τανούλης,Μπούκουρ,Αψηλίδης,Τζέτζης,Αντωνίου).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο μαθητής Δερματίδης που κατάφερε παρά τις δυσκολίες του αγώνα να ανταποκριθεί στην αποστολή του.
 
👉 Πολλά συγχαρητήρια και στην καθηγήτρια κα Ματίνα Νίκου που βοήθησε την διοργάνωση. 

Κάντε click και δείτε ένα από τα πολλά γκολ του αγώνα εδώ