Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

Καλημέρα σας,

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό υλικό σχετικά με την έναρξη προ - εγγραφών στο Δημόσιο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη (στη Θεσσαλονίκη) και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών και των κηδεμόνων τους που πιθανόν να ενδιαφέρονται για εγγραφή και φοίτηση.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι:

  • Το ΔΙΕΚ λειτουργεί μέχρι σήμερα για άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες όρασης και ακοής αλλά δεχόμαστε προεγγραφές και για άτομα με λοιπές αναπηρίες σε περίπτωση που διευρυνθεί η λειτουργία του.
  • Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ μας είναι δωρεάν.
  • Οι κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β Κύκλου μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για εγγραφή σε μία ή περισσότερες ειδικότητες που προσφέρονται για το χειμερινό εξάμηνο 2022Α που θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη. Η ταυτόχρονη εγγραφή σε ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) δεν αποτελεί κώλυμα για ταυτόχρονη εγγραφή σε ΔΙΕΚ. Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό πτυχίο επιπέδου 5 αναγνωρισμένο στην ΕΕ (μετά από εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ).
  • Από την φετεινή χρονιά η πρακτική άσκηση μπορεί να είναι αμειβόμενη. Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται επίδομα στέγασης (όπως οι φοιτητές) Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται να συμμετέχουν σε Κατατακτήριες εξετάσεις για συνέχιση των σπουδών τους σε ΑΕΙ. 
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την φόρμα που υπάρχει στον ακόλουθο σύνδεσμο ή εναλλακτικά να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVB7Sh-9NctI-sQOyYnV9bkzZmZ_8sN73FqN3oDn08GyR8aQ/viewform

Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής
Γεώργιος Τσικουδής
ΠΕ11 / ΠΕ87.08

Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη

Ταχυδρομική θυρίδα 4571Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 95, Πυλαία | Τ.Κ. 57001Τηλ: 2310471524
E-mail: iek.eid.agogis@gmail.com
Ιστοσελίδα: https://iek-eid-pylaias-new.thess.sch.gr
Facebook: https://www.facebook.com/ΔΙΕΚ-Ειδικής-Αγωγής-Πυλαίας-Χορτιάτη-104633778362881/