Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ JUVENES TRANSLATORES 2024!


Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον 18ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μετάφρασης Juvenes Translatores 2024! Αν έχετε γεννηθεί το 2007 και αγαπάτε τις ξένες γλώσσες, αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς!

Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει να ενισχύσει τις γλωσσικές σας δεξιότητες, να σας φέρει πιο κοντά στην πολυγλωσσία και να σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας στη μετάφραση. Μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία, θα μπορείτε να βελτιώσετε τη γνώση των γλωσσών και να δείτε πώς η μετάφραση μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2024, ταυτόχρονα σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία της Ευρώπης. Θα έχετε την ευκαιρία να μεταφράσετε ένα κείμενο μεταξύ δύο από τις 24 επίσημες γλώσσες της Ε.Ε.

Οι νικητές και οι νικήτριες, ένας/μία από κάθε χώρα της Ε.Ε., θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2025 και θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες για την τελετή απονομής των βραβείων!

Κάντε την εγγραφή σας έως τις 14 Οκτωβρίου 2024 και δείξτε την αγάπη σας για τις γλώσσες! Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Τίνα Μπεγγλή και κα Κατερίνα Αποστολίδου.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γλωσσικές σας ικανότητες και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία!

Δείτε και τα σχετικά:

👉 juvenes Translatores Ενημερωτικό δελτίο
👉 ΕΞΕ – 111432 – 2024 – Διαγωνισμός Μετάφρασης Juvenes Translatores 2024
👉 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ _2024