Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ


Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε τη νέα επιτυχία του μαθητή μας Δημήτρη Ηλιάδη ΒΠ1/Β7 που διακρίθηκε στον αγώνα πρόκρισης Τάε Κβον Ντο για το European Grand Prix 2024, που διεξήχθη στο Νις της Σερβίας από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2024. Καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, στην κατηγορία +78kg Junior, ανάμεσα σε αθλητές διεθνούς επιπέδου, ο μαθητής μας εξασφάλισε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους τελικούς του Grand Prix, που θα γίνουν τον Δεκέμβριο του 2024 στη Ρουμανία.

Η επιτυχία συνδυάστηκε και με την είσοδό του στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της χώρας μας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις. Όμως δεν αποτελεί απλώς προσωπική διάκριση του μαθητή μας, αλλά και της οικογένειάς του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει αδιάκοπα την προσπάθειά του. Η συμβολή της οικογένειας είναι αναμφισβήτητα πολύτιμη, αφού αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιμονής, της προσήλωσης και της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλουν τα παιδιά στο σχολείο και στον αθλητικό στίβο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τελικούς του European Grand Prix και στην πορεία του με την Εθνική Ομάδα Εφήβων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους!

Ο μαθητής μας είναι αθλητής του σωματείου "Μαχητές".