Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2024-2025 | ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ


Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των μαθητευόμενων για το Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας της περιόδου 2024-2025, ανά ειδικότητα. 

Η απόφαση 👉κάντε click εδώ που δημοσιεύθηκε περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφίων με βάση τον αριθμό της αίτησής τους. Ο πίνακας διατίθεται και σε μορφή Excel για ευκολότερη πρόσβαση και επεξεργασία. 👉 κάντε click εδώ

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης αφορά αποκλειστικά στη μοριοδότηση και στην κατάταξη των αιτήσεων των υποψηφίων, σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζονται στην πρόσκληση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πίνακας αυτός δεν περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το ΕΠΑΛ στο οποίο έχετε τοποθετηθεί, είτε ως επιτυχόντες είτε ως επιλαχόντες.

Οι τελικές πληροφορίες για το ΕΠΑΛ του δήμου ή της περιοχής που αποτελεί την κύρια προτίμησή σας θα σας γνωστοποιηθούν με την έκδοση των οριστικών πινάκων κατάταξης. Οι οριστικοί πίνακες αναμένεται να εκδοθούν την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024.

Παρακαλείστε λοιπόν να παρακολουθείτε τις σχετικές ενημερώσεις για την έγκαιρη πληροφόρησή σας και να μελετήσετε 👉το χρονοδιάγραμμα της Θ' Φάσης του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας. Στο χρονοδιάγραμμα αυτό περιλαμβάνονται όλες οι σημαντικές ημερομηνίες μέχρι την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων.

Διαδικασία ενστάσεων

 Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας 👉 https://e-mathiteia.minedu.gov.gr 

Η περίοδος υποβολής ενστάσεων ξεκινάει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 15:00 μ.μ. 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων μαθητευομένων περιόδου 2024-2025 ανά ΠΔΕ όλης της χώρας, όπως αυτοί γνωστοποιούνται από τις ΠΔΕ. Οι πίνακες αναρτώνται και στις ιστοσελίδες των ΠΔΕ.