Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 48η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ






Η 48η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η Συνδιάσκεψη απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, μπορείτε να βρείτε την Εγκύκλιο Συμμετοχής, η οποία περιέχει πληροφορίες για τη Συνδιάσκεψη και τους όρους συμμετοχής. Επίσης, περιλαμβάνεται ένα έγγραφο με οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας δήλωσης συμμετοχής, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τον οργανισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τα σχολεία θα ανοίξουν την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024, στις 08:00 π.μ. και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, στις 23:59 μ.μ.

Κάθε σχολείο μπορεί να δηλώσει μέγιστο αριθμό δύο μαθητών/τριών και έναν/μία αναπληρωτή/τρια μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής.

Η συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκφράσουν τις απόψεις τους για ευρωπαϊκά θέματα και να αποκτήσουν εμπειρίες συνεργασίας. Προτρέπουμε τους μαθητές και τους γονείς να μελετήσουν την εγκύκλιο.

Αναζητούμε λοιπόν δύο μαθητές!! Όποιος ή όποια επιθυμεί να το δηλώσει στον Διευθυντή στο μεγάλο διάλειμμα.