Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

ΣΧΟΛΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Ανακοινώνεται ότι, εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες να μελετήσουν ενδελεχώς τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): ikanoipke2023@hcg.gr τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) στις ΠΚΕ που θα λάβουν κατά περίπτωση, είτε από τα Εξεταστικά Κέντρα των Στρατιωτικών Σχολών ΣΣΕ – ΣΝΔ- ΔΑΕ- ΣΣΑΣ-ΣΜΥ, είτε από την Ελληνική Αστυνομία, είτε από το Πυροσβεστικό Σώμα, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ήτοι δίχως να προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).

Τα προαναφερόμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (http://www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.