Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΗΤΤΑ 3-1

15-03-23

η αποστολή του σχολείου μας στα Γιαννιτσά με τον κ.Βασίλη Αργυρόπουλο, τον κ.Γιάννη Βιόπουλο,
τον κ.Κώστα Ρουμελιώτη και την κα Σοφία Στόλη 
στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών

 



😉άρθρο διατυπωμένο στο πνεύμα αυτών του οπαδικού τύπου με στόχο την χαρά και την άμβλυνση της έντασης 😉 

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Μία σφαγιαστική διαιτησία από ένα διαιτητή που με τις αποφάσεις του έκανε το παιχνίδι ροντέο αλλά και η μέτρια απόδοση των παικτών μας που αποσυντονίστηκαν έφεραν την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας ποδοσφαίρου μας. 

Ο αγώνας 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών- 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου 3-1 ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, η οποία προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Κούδα στο 12ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Αλημπαρούτη

Οι αντίπαλοι όμως αντέδρασαν άμεσα πήραν τα ηνία του αγώνα και ισοφάρισαν σε 1-1 ύστερα από σύγχυση μέσα στην περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ανεκδιήγητος διαιτητής φανέρωσε τις προθέσεις του που είχε δείξει ήδη από το πρώτο. Δεν καταλόγισε καταφανέστατο φάουλ που έγινε στον Παναγιωτίδη ούτε διέκοψε το παιχνίδι όταν αυτός βρέθηκε στο έδαφος χτυπημένος στο κεφάλι. Αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να συνεχίσουν την επίθεσή τους και να πετύχουν το 2-1. 

Οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παικτών μας δεν έφεραν αποτέλεσμα και το χειρότερο ήταν ο αποπροσανατολισμός και η σύγχυση που επικράτησε στην ομάδα παρά τις προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας να τους επαναφέρει. Αποτέλεσμα ήταν να δεχτούμε το 3-1 στο 56ο λεπτό αφού πριν χάσαμε δύο ευκαιρίες που δεν χάνονται για να ισοφαρίσουμε. Ο απαράδεκτος διαιτητής ολοκλήρωσε το έργο του αποβάλλοντας στο 62ο λεπτό τον αρχηγό μας Στέλιο Μπουκούρ. Έτσι έληξε το παιχνίδι μέσα σε έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παιδιών μας.

Εδώ τελείωσε λοιπόν η ανεπανάληπτη πορεία της αρμάδας του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου. ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ. ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ. Συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη Αργυρόπουλο και τα παιδιά του.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Γεωργιάδης, Πεχλιβανίδης, Μπουκούρ, Τζέτζης, Μοδίτσης, Παναγιωτίδης, Αντωνίου, Σαγκούρης, Παπάζης, Αλημπαρούτης, Κούδας. Έπαιξαν και οι: Δημητρίου, Χατζηαγόρου.






η ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Αγίου Αθανασίου
με τον καθηγητή Φ.Α. κ.Γιώργο Σταμάτη