Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ


Οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου (α’ φάση) διεξήχθησαν το διήμερο 29 και 30-03-23 στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Έξι μαθητές του σχολείου μας πήραν μέρος, κατακτώντας σημαντικές θέσεις στο βάθρο των νικητών, με αντιπάλους τούς συμμαθητές τους από τα Λύκεια της Δ.Δ.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σε μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών του σχολείου μας στον αθλητικό τομέα, οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και σεβασμό στον αντίπαλο, αναδεικνύοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο τα ιδεώδη του αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Η συγκινητική προσπάθεια των αθλητών μας ήρθε να προσθέσει τέσσερα ακόμα πολύτιμα μετάλλια στην τροπαιοθήκη του σχολείου και φυσικά στις καρδιές όλων μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές κατέκτησαν υψηλές θέσεις. Συγκεκριμένα:

1) Πολυχρονιάδης Πέτρος , 1η θέση, χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος αγοριών.

2) Αζά Πελαγία, 2η θέση, αργυρό μετάλλιο στη δισκοβολία κοριτσιών (έπιασε το όριο για την επόμενη φάση στην Ελευθερούπολη Καβάλας).

3) Κούδας Αθανάσιος, 2η θέση, αργυρό μετάλλιο στο δρόμο 100 μέτρων αγοριών (έπιασε το όριο για την επόμενη φάση στην Ελευθερούπολη Καβάλας).

4) Κουμουσόγλου Ζηνοβία, 2η θέση, αργυρό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος κοριτσιών.

5) Ντόμπρεβ Βίκτωρ, 5η θέση (ανάμεσα σε 15 συμμετέχοντες) στο δρόμο 100 μέτρων αγοριών.

6) Κρητικού Χριστίνα, 6η θέση (ανάμεσα σε 15 συμμετέχουσες) στο δρόμο 200 μέτρων κοριτσιών.

«Άγρυπνος φρουρός» των αθλητών, δάσκαλος, προπονητής, και εμψυχωτής τους ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλης Αργυρόπουλος, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων μαζί με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Ντάνη Απόστολο.

Θερμά συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Καθηγητών του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου στα παιδιά και τις οικογένειές τους με την ευχή να διακρίνονται πάντα και να προοδεύουν στο στίβο της ζωής τους!