Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β΄ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Εύοσμος, 03-09-24

Αξιότιμοι Διευθυντές Σχολείων, 
 
Αγαπητοί Γονείς,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να σας ευχηθώ εκ μέρους του Δήμου και προσωπικά ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλή αρχή και καλή πρόοδο με υγεία . Η συνεργασία μας αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχία και την πρόοδο των μαθητών μας, και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα καταβάλουμε τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ένα περιβάλλον μάθησης γεμάτο από θετικά ερεθίσματα και υποστήριξη. 
 
Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Δήμος μας έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καταγράψει τυχόν ελλείψεις και ανάγκες των σχολείων μας. Έχουμε διαμορφώσει ένα πλαίσιο πρόβλεψης και διαχείρισης των σχολικών αναγκών, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε άμεση και ουσιαστική στήριξη όπου χρειάζεται. Παράλληλα, ο μηχανισμός οργάνωσης και συντονισμού θα είναι σε διαρκή ετοιμότητα για τη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των σχολείων μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των σχολείων και την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τη μάθηση και την ανάπτυξη των μαθητών μας. Η συμβολή σας, τόσο ως εκπαιδευτικοί όσο και ως γονείς, είναι ανεκτίμητη και είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία όλων θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και σας εύχομαι και πάλι μια δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά .

Με εκτίμηση  

Ο Πρόεδρος

 

ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ