Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ & ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ !! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 2024

 Την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, η οργάνωση "Kids Save Lives" διοργανώνει την μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, δράση της: την "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 2024". Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια παγκόσμια κίνηση ανθρωπισμού και να σώσουμε ζωές!

Η επίσημη δράση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, σε χώρο του Mediterranean Cosmos, με τη συμμετοχή 700 μαθητών από τα σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Η πιο συναρπαστική στιγμή θα είναι η απόπειρα κατάρριψης του Πανελλήνιου Ρεκόρ ΚΑΡΠΑ, με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων μαθητών από όλη την Ελλάδα, μέσω ζωντανής μετάδοσης από το YouTube!

Το 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου θα έχει ενεργό ρόλο, με 45 μαθητές που θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στο Mediterranean Cosmos, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν ζωντανά μέσω του YouTube, συμβάλλοντας στην επίτευξη του ρεκόρ.

Και το καλύτερο;
Μέσα από τη δράση, θα δοθούν δώρα σε τυχερούς, συμπεριλαμβανομένων απινιδωτών, ένας εξοπλισμός που μπορεί να σώσει ζωές!

Είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για όλους εμάς να συμμετάσχουμε σε έναν διαγωνισμό που δεν έχει μόνο βραβεία, αλλά και ηθική αξία: η ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Ελάτε να εκπαιδευτούμε, να συνεργαστούμε και να δώσουμε το καλύτερο μας σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια!

Συμμετοχή και διάδοση της γνώσης μπορούν να σώσουν ζωές!

👉 κάντε click εδώ για να κατεβάσετε την υπ.δήλωση

Πληροφορίες: κα Σαββίνα Κουσλόγλου