Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2025: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025, ώστε να είστε κατάλληλα και έγκαιρα προετοιμασμένοι ώστε να υποστηρίξετε τα παιδιά σας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ): Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 30 Μαΐου 2025, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, το οποίο εξετάζεται από όλους τους μαθητές. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν τρεις ημέρες εξετάσεων σε μαθήματα Προσανατολισμού, με την τελευταία ημέρα εξετάσεων να είναι η Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2025.

Για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ): Οι εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ θα ξεκινήσουν το Σάββατο, 31 Μαΐου 2025, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Θα συνεχιστούν με το μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) την Τρίτη, 3 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας θα διεξαχθούν κατά το διάστημα από την Πέμπτη, 5 Ιουνίου έως τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2025.

Εξετάσεις Ειδικών Μαθημάτων:
Οι μαθητές που χρειάζεται να εξεταστούν σε ειδικά μαθήματα, όπως ξένες γλώσσες ή σχέδιο, θα δώσουν εξετάσεις μεταξύ 14 και 25 Ιουνίου 2025.

Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες για ΤΕΦΑΑ: Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να περάσουν από υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία κατά το διάστημα από τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου έως την Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025.

Το πρόγραμμα 👉 ΕΔΩ