Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

SEX EDUCATION - ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Την Πέμπτη 11-05-23 στην Σχολική Βιβλιοθήκη του σχολείου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: «Σεξουαλική αγωγή στους εφήβους και νέους» από την Παιδίατρο κα Σοφία Καραγιαννοπούλου, Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας της Θέρμης και Πρόεδρο της Κοινωνικής Παιδιατρικής Βορείου Ελλάδος και από την Γυναικολόγο-Μαιευτήρα κα Χρυσαυγή Κότσιφα.

Η Κοινωνική Παιδιατρική Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε αυτήν την ενημερωτική συνάντηση για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου που έχουν επιλέξει τις Ειδικότητες του Τομέα Υγείας.
 
Έτσι λοιπόν συμμετείχαν τα παιδιά από τις Ειδικότητες της Γ΄τάξης "Βοηθών Νοσηλευτών", "Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων", "Βοηθών Οδοντοτεχνιτών" και "Αισθητικής Τέχνης" με τις εκπαιδευτικούς Νοσηλευτικής κα Μαρία Γούσου, κα Μαίρη Τρυφινοπούλου και κα Αναστασία Νταλού και την εκπαιδευτικό Ιατρικών Εργαστηρίων κα Μαρία Κραστάνα.  

📙Η δράση αφορούσε και στο ενδοσχολικό πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του σχολείου μας. 

Ήταν μία από τις πάνω από 60 εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει η Κοινωνική Παιδιατρική Βορείου Ελλάδος στα σχολεία της Θεσσαλονίκης και σε όλες τα νέα παιδιά να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Σύλλογος των Γονέων και ο Σύλλογος των Διδασκόντων ευχαριστούν θερμά το ΔΣ της Κοινωνικής Παιδιατρικής Βορείου Ελλάδος για τις δράσεις του που εστιάζουν πάντοτε στην έγκυρη ενημέρωση των εφήβων-μαθητών.