Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

OPEN DAY ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (ΤΕΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθιέρωσε από την Άνοιξη του 2022 ένα νέο τρόπο επαφής με τους μαθητές-τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! Στο πλαίσιο των ενεργειών Εξωστρέφειάς του, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Γυμνασίων – Λυκείων της χώρας, διοργανώνει την Πέμπτη 27/4/2023, εξ αποστάσεως εκδήλωση (1,5 ώρας περίπου) στην οποία οι συμμετέχοντες-ουσες θα ενημερωθούν για τα αντικείμενα του ΤΕΠ, τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του και θα λύσουν τις απορίες τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
  • 11:00: χαιρετισμός Κοσμήτορα ΤΕΠ – οι συνεργασίες του ΤΕΠ με μεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις
  • 11:20: παρουσίαση των δύο κατευθύνσεων του ΤΕΠ και του προγράμματος σπουδών ανά κατεύθυνση
  • 11:35: ενδεικτικές περιοχές έρευνας των καθηγητών-ερευνητών του και άλλες δράσεις του ΤΕΠ
  • 11:45: οι απόψεις των φοιτητών-τριών και των αποφοίτων του ΤΕΠ
  • 12:00: ενότητα ερωτήσεων
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ακόλουθη διεύθυνση zoom: https://zoom.us/j/92117952261. Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία παρακαλείσθε να ανατρέχετε στη σελίδα του ΤΕΠ (https://www.uom.gr/dai), ενώ για τυχόν ερωτήματα μπορείτε να αποστείλετε το email σας εδώ: dai.extroversion@uom.edu.gr.

Καλούμε όλους τους μαθητές-τριες της χώρας να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους! Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας.