Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ 2022-2023

Την Παρασκευή 17-02-22 διεξήχθη ο αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του 1ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, στο ΔΑΚ Σταυρούπολης.


Σε έναν αμφίρροπο όπως εξελίχθηκε αγώνα στο ΔΑΚ Σταυρούπολης η ομάδα μπάσκετ του σχολείου μας ηττήθηκε με 57-58 από την αντίστοιχη ομάδα του 1ου ΓΕΛ Σταυρούπολης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων. 

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε να υπερέχει του αντιπάλου επικρατώντας στο πρώτο οκτάλεπτο με 19-14 και έκλεισε το ημίχρονο σε θέση οδηγού με 34-28. Δυστυχώς επακολούθησε ένα καταστροφικό τρίτο οκτάλεπτο όπου σημείωσε μόλις 7 πόντους και οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με 41-42. 


Στο τελευταίο οκτάλεπτο είχαμε μία συναρπαστική μάχη σώμα με σώμα με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη επί ίσοις όροις. Η τύχη όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα μας αφού στην τελευταία επίθεση με το σκορ 57-58 τρεις φορές στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα σε αντίστοιχες προσπάθειες των παικτών μας στριφογύριζε βασανιστικά στη στεφάνη και δεν μπήκε στο αντίπαλο καλάθι. 

Έτσι μοιραία επήλθε ο αποκλεισμός! ΚΡΙΜΑ. 

Ας συγχαρούμε όμως τον κ. Βασίλη Αργυρόπουλο και τα παιδιά του που πάλεψαν για το μεγαλείο του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου. 

Η σύνθεση της ομάδας μας:  Ανίκατζης, Μαγουλιώτης, Πολυχρονιάδης, Βατιάνης, Παπαχριστούδης, Θλιβερός, Ασλανίδης, Σταθέλος, Μιχαηλίδης.