Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !


ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ! 
ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΛΑΓΚΑΔΑ 
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

🏆

Την Τετάρτη 08-02-23 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του 1ου ΓΕΛ Λαγκαδά, στο Δημοτικό Γήπεδο "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης" Αμπελοκήπων.


Η χιονοστιβάδα του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου αφού σάρωσε στο διάβα της κάθε αντίπαλο κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης νικώντας με 4-3 στα πέναλτι το αξιόμαχο 1ο ΓΕΛ Λαγκαδά. 

Είναι μία ανεπανάληπτη και αξεπέραστη επιτυχία για το σχολείο μας που καταξιώνεται ως μία μεγάλη δύναμη και στο χώρο του αθλητισμού. Ο άθλος που πέτυχαν ο κ.Βασίλης Αργυρόπουλος και τα παιδιά του θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του σχολείου μας και θα εμπνέει και τους επόμενους να τους μιμηθούν. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και μάτωσαν μέσα στο γήπεδο αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και κατάφεραν να υπερισχύσουν απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.

επίδοση μεταλλίων από τον κ. Χρήστο Βαϊτσίδη
αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης


Για την ιστορία να πούμε ότι οι αντίπαλοι προηγήθηκαν στο σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 10ο λεπτό ενώ ισοφάρισε ο μόνιμος σκόρερ μας Θανάσης Κούδας στο 26ο λεπτό ύστερα από πάσα-τρύπα του Δημητρίου. 

Γενικά ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τα παιδιά μας να έχουν ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι τελικά κρίθηκαν όλα αφού ο τερματοφύλακάς μας Παύλος Γεωργιάδης απέκρουσε πέναλτι των αντιπάλων και η δόξα έστεψε με χρυσό στεφάνι τα παιδιά του σχολείου μας. 

Όπως προείπα όλα μας τα παιδιά πάλεψαν για την ανεπανάληπτη αυτή επιτυχία και δεν υπήρξε κανείς που να υστέρησε. 

Ιδιαίτερη μνεία βεβαίως πρέπει να γίνει για τον καθοδηγητή αυτής της ομάδας τον κ. Αργυρόπουλο που έστησε και ενέπνευσε αυτά τα παιδιά και οδήγησε το σχολείο μας στην ατραπό αξιοζήλευτων επιτυχιών και στο ιδεώδες του εὖ ἀγωνίζεσθαι. Δίπλα του σε συμβουλευτικό ρόλο ο κ. Κώστας Ρουμελιώτης

Στον αγώνα παραβρέθηκε, όπως σε όλους τους αγώνες, και ο Υποδιευθυντής του σχολείου μας κ.Λευτέρης Ναθαναηλίδης καθώς και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου κ.Διονύσης Αβραμίδης

⚽ Η σύνθεση των πρωταθλητών: Γεωργιάδης, Μοδίτσης, Μπούκουρ, Τζέτζης, Πεχλιβανίδης, Αντωνίου, Παναγιωτίδης, Παπάζης, Αλημπαρούτης, Κούδας, Δημητρίου.