Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ PLAY OFF ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ 

Την Τετάρτη 01-02-23 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του 4ου ΓΕΛ Ευόσμου, στο γήπεδο της Ηλιούπολης.


Θριαμβευτική νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου μας επί του 4ου ΓΕΛ Ευόσμου με 2-1 που της δίνει πρωτιά στον όμιλο και είσοδο στα play off της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης! 

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκειά του και κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού ο αντίπαλος ήταν αξιόμαχος και αποφασισμένος να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Τελικά όμως επικράτησε το σθένος και η δίψα για νίκη των παικτών μας. 


Το 4ο ΓΕΛ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ένα σουτ που επιχείρησαν τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κρυσταλλάκου στο 23ο λεπτό. Αυτό ταρακούνησε τους παίκτες μας που αντέδρασαν άμεσα και στο 25ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με προσωπική ενέργεια και υπέροχο σουτ του Κούδα. Γρήγορα μάλιστα έγινε το 2-0 με ωραίο πλασέ πάλι του Κούδα στο 30ο λεπτό και με αυτό το σκορ έληξε το α' ημίχρονο. 

Στο β´ ημίχρονο η ομάδα μας έχοντας κόντρα τον άνεμο θέλησε κυρίως να διατηρήσει το σκορ ελέγχοντας το παιχνίδι και κρατώντας τη μπάλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε το νου της και στην επίθεση. Το 4ο ΓΕΛ κατάφερε να μειώσει στο 55ο λεπτό με χτύπημα πέναλτι. Λίγο αργότερα μάλιστα σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι μας. 

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες και τεχνικό επιτελείο να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τη μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας. 


Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας και στον κ. Βασίλη Αργυρόπουλο καθώς και στους συμπαραστάτες του κ.Κώστα Ρουμελιώτη και κ.Λευτέρη Ναθαναηλίδη για το έπος αυτό. 

Και τα καλύτερα έρχονται... 

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κρυσταλλάκος, Πεχλιβανίδης, Μπούκουρ, Τζέτζης, Μοδίτσης, Αντωνίου, Σαγκούρης, Παναγιωτίδης, Παπάζης, Αλημπαρούτης, Κούδας(Δημητρίου).