Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΕΓΥΛΜήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης προς τους/τις υποψηφίους/ες των Επαγγελματικών Λυκείων και ΕΝΕΕΓΥΛ

Αγαπητά μας παιδιά,

Άλλο ένα ιδιαίτερο –λόγω πανδημίας- διδακτικό έτος ολοκληρώθηκε. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τις οποίες προετοιμαστήκατε όλη τη χρονιά βρίσκονται προ των πυλών. Την Πέμπτη 02/6/2022 θα εξεταστείτε στο πρώτο εξεταζόμενο μάθημα. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας, εργαστείτε με μεθοδικότητα και προσοχή, εργαστείτε με υπομονή και επιμονή και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Όλοι εμείς στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα – οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων σας και οι εκπαιδευτικοί σας- στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους αποτελεί αυτή την χρονική περίοδο πρώτιστο μέλημά μας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε αδιάλειπτα, εγώ και οι συνεργάτες μου. Στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, συμμεριζόμενοι την αγωνία σας αλλά και των οικογενειών σας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διεξαχθούν οι Εξετάσεις σε ήρεμο και ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης 
Δρ. Χρυσούλα Κεχαΐδου
Οικονομολόγος