Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ κας ΟΛΓΑΣ ΒΡΑΝΗ

 

Την Παρασκευή 05-06-20 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή τηλεσυνάντηση και συνέντευξη της κας Όλγα Βράνη, η οποία είναι Συντονίστρια και  Παιδίατρος της 3ης ΤΟΜΥ Ευόσμου. Την συνέντευξη πήραν η Καμμένου Ελισάβετ και η Ποντίκη Καλλιρρόη, μαθήτριες της Β΄τάξης του Τομέα Υγείας.

Οι μαθήτριες και οι καθηγητές κα Μαίρη Τρυφινοπούλου, κα Αγάπη Ζοπόγλου και κ.Μάρκος Καπουργιαννίδης είχαν προετοιμαστεί ώστε να προκύψει ένα ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό κατάλληλο για την πρόληψη των μεταβολικών διαταραχών στα μικρά παιδιά.

Η σύνδεση και η καταγραφή έγινε, από το εργαστήριο "108" του ΕΚ Ευόσμου, από τους καθηγητές κ.Λευτέρη Ναθαναηλίδη, κα Ζωή Μπέλλη, κα Χρυσούλα Αντωνιάδου και κα Ερασμία Ζαχάρογλου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί την 3η ΤΟΜΥ Ευόσμου και την Παιδίατρο κα Βράνη για την συμβολή τους στα θέματα πρόληψης και υγιεινής των μαθητών μας. Ο Σύλλογος θα ήθελε να υπενθυμίσει πως, ήδη τον Οκτώβριο του 2019, με πρωτοβουλία της 3ης ΤΟΜΥ τα στελέχη της, ενημέρωσαν τους εβδομήντα (70) εκπαιδευτικούς του σχολείου για τους κινδύνους από την εποχική γρίπη και για την αξία του αντιγριπικού εμβολιασμού. Αυτές τις μέρες που τα μέτρα υγιεινής πρέπει να τηρούνται με ευλάβεια λόγω της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊου, όλοι καταλαβαίνουμε την σημασία εκείνης της εκδήλωσης. 
 
Η τηλεδιάσκεψη μαγνητοσκοπήθηκε και ως ραδιοφωνική εκπομπή αναρτήθηκε στο κανάλι του σχολείου στο youtube, αν θέλετε να την παρακολουθήσετε κάντε click εδώ. 




Ακολουθούν δύο (2) video και φωτογραφίες από την συνέντευξη

Α. Video


video 1ο: η προετοιμασία της συνέντευξης

video 2ο: η συνέντευξη για τα μεταβολικά νοσήματα στα παιδιά

B. Φωτογραφίες













 «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Ε. Π. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ” με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»