Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ

Την Δευτέρα 26-06-23, το πρωί, ο κ.Γιάννης Βιόπουλος και η κα Μαίρη Τρυφινοπούλου επισκέφθηκαν το ΤΙΤΑΝ της Νέας Ευκαρπίας όπου συναντήθηκαν με τον κ.Κωνσταντίνο Νικολάου, Διευθυντή του εργοστασίου και τον κ.Αναστάσιο Σελεγγίδη, Προϊστάμενο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. 

Στην συνάντηση εξετάστηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον ΤΙΤΑΝΑ στους τομείς της υλοποίησης καινοτόμων δράσεων, της συμμετοχής σε μαθητικούς διαγωνισμούς καθώς και των  προγραμμάτων Erasmus+ και "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ" Noesis από το νέο σχολικό έτος 2023-24.

Επίσης συζητήθηκε η συνέχιση και η διεύρυνση της συνεργασίας μας στο πρόγραμμα "Μαθητεία-ΕΠΑΛ" που ήδη "τρέχει" από αυτήν την χρονιά. 

Η ιστορία του Τιτάνα ξεκινά το 1902, με τη λειτουργία του πρώτου εργοστασίου τσιμέντου στην Ελευσίνα. Από τότε έως σήμερα ο ΤΙΤΑΝ έχει αναπτυχθεί σε έναν διεθνή παραγωγό τσιμέντου και δομικών υλικών, συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα με τον σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.