Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

👉 κάντε click εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων περιόδου Μαΐου-Ιουνίου 2024

από την Δευτέρα 27-05-23 οι ενδοσχολικές θα διεξάγονται στα εργαστήρια (όχι στις αίθουσες)

👉 κάντε click εδώ για τις οδηγίες προς τους εξεταζόμενους μαθητές


Οδηγίες για τους μαθητές

Οι μαθητές/τριες : 

  1. Προσέρχονται έγκαιρα στο σχολείο (πριν τις 08:15 για τον α΄κύκλο, πριν τις 10:00 για τον β΄κύκλο και πριν τις 12:00 και παραμένουν στο προαύλιο μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι)
  2. Με το χτύπημα του κουδουνιού μπαίνουν στις αίθουσες και κάθονται στα θρανία με αλφαβητική σειρά, σύμφωνα με την κατάσταση και με υπόδειξη των επιτηρητών.
  3. Επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στυλό μπλε ή μαύρο, μολύβι, σβήστρα, γεωμετρικά όργανα, νερό. Γράφουν μόνο με μπλε ή μόνο με μαύρο στυλό διαρκείας.
  4. Δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους τσάντες, κασετίνες, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, κινητά (ακόμη κι αν αυτά είναι απενεργοποιημένα), διορθωτικό υγρό ή ταινία (blanco), υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας (π.χ. smartwatch) ή άλλα αντικείμενα, τα οποία πρέπει να παραμένουν εκτός αίθουσας.
  5. Για όποιον δε συμμορφώνεται με τις οδηγίες αυτές δε θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα.
  6. Γράφουν τα στοιχεία τους στην κόλλα και το ονοματεπώνυμό τους στα θέματα.
  7. Παραμένουν υποχρεωτικά στην αίθουσα 45 λεπτά μετά τη διανομή των θεμάτων.
  8. Παραδίδουν το γραπτό τους επιτηρητές όταν τελειώσουν την εξέταση και οπωσδήποτε με τη λήξη του χρόνου εξέτασης και τους υποδεικνύουν πού τελειώνει το γραπτό τους.
  9. Όσοι/ες εξετάζονται προφορικά ενημερώνουν τους επιτηρητές όταν τελειώσουν, παραμένουν στην αίθουσα και περιμένουν τη σειρά τους για να εξεταστούν.
  10. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν επιτρέπεται στους εξεταζόμενους να βγαίνουν από την αίθουσα εκτός εξαιρετικής περίπτωσης. 

Καλή επιτυχία!!