Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2023

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων 2023 σας ενημερώνουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί ήδη από το Σάββατο 01-07-23 η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων https://studentsawards.helleniqenergy.gr/ και θα παραμείνει ενεργή έως την Κυριακή 06-08-23.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η HELLENiQENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης“ProudofYouth” που υλοποιεί για 15η χρονιά,επιβραβεύει τους Αριστούχους Απόφοιτους Γενικών Ενιαίων και Επαγγελματικών Λυκείωντου 2023,από τους όμορους δήμους.

Η επιβράβευση αφορά απόφοιτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείων του 2023, που είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων:

  • Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο
  • Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Εύοσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη
  • Κοζάνης
Στόχος του Ομίλου είναι η επιβράβευση των υψηλών μαθητικών επιδόσεων, με αξιοκρατικά κριτήριακαι αδιάβλητες διαδικασίες.Στο πλαίσιο αυτό, θα επιβραβευτούν απόφοιτοι Λυκείων βάσει του βαθμού απολυτηρίου και των επιδόσεών τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι υποψήφιοι να έχουν βαθμό απολυτηρίου 18,1 και άνω και, ταυτόχρονα, την ίδια σχολική χρονιά ο μέσος όρος των βαθμολογιών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις να είναι τουλάχιστον 16. Διευκρινίζεται ότι, στην επιλογή των φοιτητών που θα βραβευτούν λαμβάνεται υπ’ όψιν η βαθμολογία μόνο για τα τέσσερα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού και όχι η βαθμολογία των ειδικών μαθημάτων.Παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των αποφοίτων και να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  • Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου έτους2023
  • Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023
  • Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους παρακάτω Δήμους: Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Ευόσμου-Κορδελιού ή Κοζάνης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή6Αυγούστου2023.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα εξεταστούν από επιτροπή στελεχών της Εταιρείας.

Η τελική λίστα των δικαιούχων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.helleniqenergy.grκαι στο https://studentsawards.helleniqenergy.gr/

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο:studentsawards@helleniq.gr