Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #Teens Press_photostories 2021

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
#Teens Press_photostories 2021

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) ανακοινώνει νέα δράση υπό τον τίτλο #Teens Press_photostories 2021, η οποία θέτει στο επίκεντρο τους εφήβους, ηλικίας 14 – 18 ετών. Μαθητές και μαθήτριες από τις 16 περιφερειακές ενότητες της βόρειας Ελλάδας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τρία (3) θεματικά εργαστήρια με άξονα τη φωτογραφία και/ή να λάβουν μέρος σε διαγωνιστική έκθεση φωτορεπορτάζ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΜ-Θ και του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, στη διεύθυνση www.esiemth.gr Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλ. 2310.243.575 ή να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@esiemth.gr (με την ένδειξη #Teens Press_photostories 2021 στο πεδίο του θέματος).

Ως τόπος διεξαγωγής όλων των πτυχών της δράσης ορίζεται η Θεσσαλονίκη. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να διαγωνιστούν σε τρεις (3) θεματικές ενότητες (Κοινωνία, Πολιτισμός, Εκπαίδευση) και έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν έως πέντε (5) φωτογραφίες ανά θεματική ενότητα. Τις φωτογραφίες θα υποδεχθεί πενταμελής Κριτική Επιτροπή. 

Οι φωτογραφίες που θα προκρίνει η Κριτική Επιτροπή θα συμπεριληφθούν σε έκθεση. Σε τέσσερις (4) διακριθείσες δημιουργίες θα απονεμηθούν βραβεία, συνοδευόμενα από χρηματικά έπαθλα.

Κάντε click εδώ και διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη.