Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΧΥΣΗ ERASMUS+KA1: ΓΑΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ 2 ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ



Την Παρασκευή 31-01-20 το πρωί οι μαθητές του Γαλλικού Λυκείου Charles Mongrand επισκέφθηκαν, για δεύτερη ημέρα, το σχολείο μας.

Αρχικά οι μαθητές επισκέφθηκαν το εργαστήριο της ειδικότητας Ιατρικών - Βιολογικών Εργαστηρίων του ΕΚ Ευόσμου. Εκεί οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευοσμου με τις καθηγήτριες κα Γ.Γροζτίδου, κα Μ.Τρυφινοπούλου, κα Ι.Ουζούνη, κα Δ.Δάγγα και κα Φ.Σαπουντζή παρουσίασαν τις δεξιότητες που απέκτησαν από τα προγράμματα Erasmus+KA1 τα οποία σχετίζονται με την τηλεϊατρική.

Στη συνέχεια τους ξένους μαθητές υποδέχθηκαν τα κορίτσια της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης στο εργαστήριο τους. Με τη βοήθεια της κας Μ.Αργαλαβίνη τα παιδιά έκαναν μακιγιάζ προσώπου και άλλες αισθητικές περιποιήσεις.

Στο τέλος η κα Αν.Χατζηνώτα έδωσε ως ενθύμιο ένα ανάγλυφο εκ μέρους του σχολείου μας για τη βιβλιοθήκη του γαλλικού σχολείου.



Ήταν ένα πολύ όμορφο και ζεστό πρωινό, το τελευταίο για την γαλλική αποστολή διότι η Παρασκευή αυτή, ήταν η τελευταία ημέρα της παραμονής της στην Θεσσαλονίκη αφού την επόμενη ημέρα θα αναχωρούσαν για την Μασσαλία.