Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑ.ΜΑ.Κ.: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ


Το Τµήµα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (ΤΕΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθιερώνει απὀ φέτος µια νέα µορφή επαφής µε τους µαθητές-τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! 
 
Στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειάς του, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Γυμνασίων — Λυκείων της χώρας, διοργανώνει την Πέμπτη 7/4/2022, 2ωρη εξ αποστάσεως εκδήλωση, στην οποία οι συμμµετέχοντες-ουσες θα ενημερωθούν για τα αντικείμενα του ΤΕΠ, τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του και θα λύσουν τις απορίες τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα µε το ακόλουθο πρόγραµµα:
  • 11:00: χαιρετισμός Κοσμήτορα TEΠ
  • 11:10: παρουσίαση των δύο κατευθύνσεων του ΤΕΠ και του προγράµµατος σπουδών ανά κατεύθυνση
  • 11:30: οι συνεργασίες του ΤΕΠ µε µεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις
  • 11:45: οι απόψεις των φοιτητών-τριών και των αποφοίτων του ΤΕΠ
  • 12:15:τα ερευνητικά εργαστήρια του Τµήµατος και ενδεικτικὲς περιοχές έρευνας των καθηγητών-ερευνητών του
  • 12:40: ενότητα Q&A

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ακόλουθη διεύθυνση zoom: https://zoom.us/j/95047052770 με παράλληλη live streaming µετάδοση εδώ: https://youtu.be/XQHY-Bi0vtw

Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία παρακαλείσθε να ανατρέχετε στη σελίδα του ΤΕΠ (https://www.uom.gr/dai), ενώ για τυχόν ερωτήματα µπορείτε να αποστείλετε το email σας εδώ: dai.extroversion@uom.edu.gr

Καλούμε όλους τους µαθητές-τριες της χώρας να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους! Θα είναι χαρά µας να σας γνωρίσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας.