Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

16ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"


Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" - bwin, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, πλαισιωμένος από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ και 10.000 μ.

1. ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν διαβάζουν την προκήρυξη του αγώνα (ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) και κάνουν την εγγραφή τους (ΕΓΓΡΑΦΕΣ) ατομικά ή ομαδικά.Για παράδειγμα μπορεί να κατέβει και μια παρέα ενηλίκων ή μια ομάδα 10 παιδιών. 
 
Το σχολείο μας μπορεί να βοηθήσει στην συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών (Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα και Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης) και να συνεννοηθεί με τους διοργανωτές αλλά στον αγώνα τα παιδιά θα συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους (το όνομα του οποίου θα αναγράφεται στις υπεύθυνες δηλώσεις). 
 
Πληροφορίες κα Ματίνα Νίκου
 
2. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Όσοι ενήλικες επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, επιλέγουν την στήλη ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ενημερώνονται και συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που υπάρχει στη σελίδα. Στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Μαραθώνιο, απονέμεται Πιστοποιητικό μοριοδοτούμενο.