Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ


Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει στο πλαίσιο εναλλακτικών δράσεων λόγω της πανδημίας του Covid-19, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 δράση, με θέμα: «Παιχνίδι Αθλητικών Γνώσεων».

Σκοπός της δράσης είναι οι μαθητές/μαθήτριες των σχολείων να συμμετάσχουν σε ένα αθλητικό παιχνίδι γνώσεων, να αλληλεπιδράσουν, να χαρούν τη συμμετοχή και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Στη δράση μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές/μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των τύπων σχολείων δημόσιων/ιδιωτικών (Δημοτικά, Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ).
  • Η δράση θα υλοποιηθεί εκτός σχολικού ωραρίου στο πλαίσιο της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με την αξιοποίηση των ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων των Τ.Π.Ε.
  • Η συμμετοχή στη δράση είναι ατομική.
  • Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ΓΙΑ ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ώρα 20.00


Τα σχολεία (εκπαιδευτικοί και μαθητές) για τη συμμετοχή τους χρησιμοποιήσουν το σύνδεσμο https://minedu-primary2.webex.com/meet/ovasilia. Οι συμμετέχοντες κατά την είσοδο τους στη Webex θα πρέπει να γράψουν πρώτα το επώνυμό τους και στη συνέχεια το όνομά τους με κεφαλαία γράμματα. Θα δοθούν οι σχετικές δηγίες/πληροφορίες και στη συνέχεια θα δοθεί ο σύνδεσμος του κουίζ για να «παίξουν». Η καταγραφή και συλλογή των απαντήσεων των μαθητών θα γίνει αυτόματα. 

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί μπορούν (εκτός της πλατφόρμας) να αλληλεπιδράσουν/ενθαρρύνουν/υποστηρίξουν τους μαθητές τους κατά τη διάρκεια του κουίζ, όχι όμως να τους υπαγορεύσουν τις απαντήσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα γίνει προσομοίωση του παιχνιδιού για την επαλήθευση των απαντήσεων.


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Όλοι/-ες οι μαθητές/μαθήτριες που θα λάβουν μέρος στη δράση θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής.


ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ MAIL ΣΤΟ liana.lalaga@gmail.com ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-12-20 ΣΤΙΣ 15:00 μμ


κα Λιάνα Λαλάγκα