Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Από την Δευτέρα, 11-05-20, ξεκινά η τμηματική επιστροφή των μαθητών στα μαθήματα στο σχολείο.

Με βασικά στοιχεία τα εξής:

1/ Είσοδος μαθητών στην αυλή ΜΟΝΟ από την πίσω πόρτα για το 2ο ΕΠΑΛ και όχι από την πόρτα της οδού Σμύρνης.

Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους το νερό που θα χρειαστούν ή ότι άλλο διότι τα κυλικεία είναι κλειστά και απαγορεύεται να βγουν και να ξαναμπούν στο σχολείο.



2/ Είσοδος μαθητών στο κτίριο από τις πόρτες (μικρού κυλικείου, εργαστηρίων, κομμωτικής και νοσηλευτικής) και όχι από την μεγάλη είσοδο της μικρής αυλής (από εκεί θα μπαίνουν μόνο οι καθηγητές)
3/ Μετά από κάθε κτύπημα κουδουνιού όλοι θα βγαίνουν στην αυλή και δεν θα παραμένουν σε τάξεις ή διαδρόμους

4/ Το πρόγραμμα μαθημάτων θα είναι το γνωστό που ίσχυε όταν κλείσαμε στις 10-03-20
5/ Το ωράριο έχει τροποποιηθεί ώστε οι μαθητές του 1ου και του 2ου ΕΠΑΛ να μην είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία ΟΑΣΘ αλλά και για να μπορούν οι καθαρίστριες να κάνουν τον ενδιάμεσο-πρόσθετο καθαρισμό των θρανίων.
6/ Οι μαθητές, ούτως ή άλλως, δεν πρέπει να μπαινοβγαίνουν έξω-μέσα από την αυλή του σχολείου. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ για να μην γίνεται κάτι τέτοιο.

7/ Στα γραφεία των καθηγητών δεν προσέρχεται ΚΑΝΕΙΣ. Η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο με e-mail. Όσοι θέλουν να φέρουν κάτι στο σχολείο, θα το τοποθετούν σε κλειστό φάκελο και θα το αφήνουν στο φυλάκειο.

8/ Διάδρομοι του κτιρίου έχουν κλειστεί σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να αποτραπούν οι άχρηστες (και επικίνδυνες) μετακινήσεις εντός του κτιρίου.

9/ Όσοι γονείς δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να προσέλθουν θα ακολουθήσουν τα εξής (δηλώσεις):

Την ερχόμενη βδομάδα, από 11-05-20, θα προσέλθουν οι μαθητές της Γ΄ χωρισμένοι σε δύο ομάδες (την 1η και την 2η).

Όσοι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν στις 10:00 πμ μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Δ/ντη και τους Υπ/δντες ενόψει της έναρξης των μαθημάτων και των πανελλαδικών εξετάσεων 2020.