Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ


Την Τρίτη 29-10-19 στην αίθουσα πολλαπλών ενημερώθηκε η Γ΄τάξη την δυνατότητά της να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη μέσω της συνεργασίας του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου με το Ζωγράφειο Λύκειο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.



Το Ζωγράφειο Λύκειο ή Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο και επίσημα Ζωγράφειον Λύκειον ή Ζωγράφειον Γυμνάσιον-Λύκειον, είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη. Το σχολείο βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης σε μικρή απόσταση από το Πέρα.

Η μετακίνηση προγραμματίζεται να λάβει χώρα την περίοδο 10 με 15 Μαρτίου 2020. Οι μαθητές θα πλαισιώσουν, με αυτήν την ευκαιρία, τις εκδηλώσεις της Περιβαλλοντικής Ημερίδας της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης στην Κωνσταντινούπολη, στις 13 Μαρτίου 2020. Στην ημερίδα αυτήν θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αλλά και με εκπαιδευτικούς και μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης των γονέων τους από τον τον κ.Γ.Μαυροφρύδη.