Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ.

Από σήμερα 19-06-24 θα μπορεί, εύκολα και άμεσα, ο κάθε υποψήφιος των Εξετάσεων Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024 να βρίσκει το εξεταστικό τμήμα που είναι δηλωμένος να εξεταστεί μέσω της ειδικής εφαρμογής «Πού δίνω Εξετάσεις;», που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 👉 εδώ.

Επίσης, παρακαλούνται οι εξεταζόμενοι να διαβάσουν προσεκτικά, πριν την προσέλευσή τους στις εξετάσεις, όλες τις αναλυτικές Οδηγίες προς τους υποψήφιους εξεταζόμενους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) της 1ης Περιόδου 2024 που θα αναρτηθούν 👉 εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 29-06-24 και την Κυριακή 30-06-24 και παρακαλούμε τους υποψηφίους να συνεχίσουν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ 👉 https://www.eoppep.gr/index.php/el/ για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις.

Καλή Επιτυχία

Πηγή: eoppep.gr