Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Ολοκλήρωση Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Στα τελευταία μαθήματα ειδικότητας θα εξεταστούν την Δευτέρα 17-06-24, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Πιο αναλυτικά, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Ειδικά Μαθήματα και αγωνίσματα

Επίσης από την Δευτέρα 17-06-24, έως και την Παρασκευή 28-06-24 θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και οι Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα αρχίσουν με τα Αγγλικά (Τρίτη 18-06-24) και θα συνεχιστούν με τα Γερμανικά (Τετάρτη 19-06-24).

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25-06-24), Γαλλικά (Τετάρτη 26-06-24), Ισπανικά (Πέμπτη 27-06-24) και Ιταλικά (Παρασκευή 28-06-24).

Για τα υπόλοιπα Ειδικά Μαθήματα και το πλήρες πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2024 από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού 👉 κάντε click εδώ

Τα αποτελέσματα 

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2024 αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα στα τέλη του μήνα με δύο ημερομηνίες να θεωρούνται οι επικρατέστερες είναι η Παρασκευή 28-06-24 ή η Δευτέρα 01-07-24.


Ενώ τα αποτελέσματα για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με αργότερο την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Οι βάσεις εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό από το Υπουργείο αναμένεται να γίνουν γνωστές εκτός απροόπτου προς τα τέλη Ιουλίου δηλαδή Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Ιουλίου.

Πού θα δουν τα αποτελέσματα με τις βαθμολογίες οι υποψήφιοι 
  • Μπορούν να λάβουν τους βαθμούς τους μέσω sms στα κινητά τους, στα Λύκεια όπου θα αναρτηθούν οι βαθμοί
  • Μέσω του 👉 gov.gr. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
  • Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη κατά την ανακοίνωση των βαθμολογιών/αποτελεσμάτων. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.