Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2024


Την Πέμπτη 27-06-24, το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων οργάνωσε μια πολύ ζεστή και συγκινητική γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου.


Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος κα Κατερίνα Λυκοκώστα, η οποία επισήμανε ότι η γιορτή αποφοίτησης είναι μία στιγμή αποχαιρετισμού που μένει πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά των παιδιών.

Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κ.Γιάννης Βιόπουλος, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, αποχαιρέτησε με τις πιο εγκάρδιες ευχές τους μαθητές, ευχόμενος να επιτύχουν στη ζωή τους, να δουν τους κόπους της σχολικής τους πορείας να ανταμείβονται. Ευχαρίστησε επίσης τους εκπαιδευτικούς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση και την άψογη συνεργασία.


Επίσης ο Διευθυντής του ΕΚ Ευόσμου κ.Γιώργος Χριστακάκης αποχαιρετώντας τους απόφοιτους υπογράμμισε την αξία του επαγγελματικού πτυχίου που απέκτησαν και την αξία που έχει ως εφόδιοα για μία καλύτερη ζωή.

Η τελετή έκλεισε με μουσική και χαμόγελα στη μικρή δεξίωση που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Ρουμπίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πρόεδρος της Β’ Βθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Σάββας Ξενιτόπουλος.

Ευχόμαστε στους απόφοίτους μας να έχουν υγεία και να συνεχίσουν με πάθος και αγάπη να αγωνίζονται για τους στόχους και τα όνειρά τους!!