Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

'"ΕΔΩ e-ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ" ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ


Την Τετάρτη 21-10-20 το μεσημέρι, δύο καθηγήτριες του σχολείου, η κα Δώρα Δάγγα και η κα Μαίρη Τρυφινοπούλου, με μια μικρή ομάδα ενηλίκων μαθητριών της ειδικότητας Γ΄ Βρεφονηπιοκομίας του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου επισκέφθηκαν νηπιαγωγείο πολύ κοντά στο σχολείο μας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν -να συναντήσουν τα παιδάκια και να τα μιλήσουν για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής. 

Αρχικά παρουσίασαν το δρώμενο "Χοντρό μπιζέλι" και στην συνέχεια πραγματοποίησαν μετρήσεις βάρους-λίπους και ποσοστού H2Ο στον οργανισμό. Οι μετρήσεις αυτές βοηθούν στην πρόβλεψη των διαφόρων μεταβολικών νοσημάτων αλλά και μπορούν μέσω της πλατφόρμας της Vidavo να αξιοποιηθούν για ιατρικές γνωματεύσεις εξ αποστάσεως. 

Παρακολουθείστε το video από την επίσκεψη από το κανάλι του σχολείου στο youtube κάνοντας click εδώ  «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Ε. Π. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ” με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»