Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

"ΕΔΩ e-ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ" ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Την Τρίτη 20-10-20 πραγματοποιήθηκε η τελική βιντεοσκόπηση της δραματοποίησης του τραγουδιού "ο χορός των μπιζελιών" στην αυλή του σχολείου. Η δραματοποίηση αυτή έγινε με τα κοστούμια, με τα μουσικά όργανα και με τα ηχητικά που αγοράστηκαν μέσω του προγράμματος "Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ" του υλοποιεί το NOESIS.

Οι μαθήτριες αξιοποίησαν τις δεξιότητες που απέκτησαν στα μαθήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης "Δημιουργική Απασχόληση στην Προσχολική Ηλικία 1" της Β΄τάξης, "Λογοτεχνία Προσχολικής Ηλικίας" της Γ΄τάξης, στο μάθημα γενικής παιδείας "Φυσική Αγωγή" και στο μάθημα "Μακιγιάζ II" της Γ΄τάξης. 

Πριν την βιντεοσκόπηση τα παιδιά της Ειδικότητας της Γ΄Αισθητικής έβαψαν και μακίγιαραν υπο την καθοδήγηση της κας Μαίρης Αργαλαβίνη τους ηθοποιούς στο εργαστηρίο Αισθητικής του ΕΚ Ευόσμου.

 

οι Καθηγήτριες
κα Λαλάγκα Λιάνα
κα Δάγγα Δώρα
κα Μαρία Αργαλαβίνη
 
 Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες:
 
 
 «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Ε. Π. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ” με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»