Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ

Το σχολείο μας ευχαριστεί τον Δήμαρχο μας κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, τους Αντιδημάρχους κ. Σ. Νικολαϊδη και κ. Ν. Λαφαζανίδη, τον Πρόεδρο της Σχ.Επιτροπής Δευτ. Εκπ/σης του Δήμου μας κ. Χρ. Ταξίδη για την μέριμνα και το ενδιαφέρον που επέδειξαν ώστε να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών του σχολικού μας συγκροτήματος. 

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά και τον κ. Αθ. Ευθυμίου και τους εργαζόμενους στα δημοτικά συνεργεία για την προθυμία τους να επιλύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τεχνικά θέματα που σχετίζονται με την περαιτέρω βελτίωση των υποδομών του διδακτηρίου μας. 

Η παραχώρηση, ως φυλακίου, ενός περιπτέρου ιδιοκτησίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, είναι αποτέλεσμα μίας άριστης συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ της διοίκησης του Δήμου μας και της διοίκησης του σχολείου μας. Αποτελεί βεβαίως κάτι παραπάνω από μια έξυπνη λύση διότι είναι ένα καλό παράδειγμα επανάχρησης υλικού με περιβαλλοντική ευαισθησία

Οι γονείς του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε την διοίκηση του Δήμου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την πρόθεση και την άμεση ανταπόκριση τους να δοθούν λύσεις παίρνοντας αποφάσεις και δρομολογώντας ενέργειες με σκοπό την εξάλειψη των χρόνιων προβλημάτων του σχολείου μας. 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου