Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ & ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !! ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΙΣΤΑ !!!


Ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 10-07-20, στις 12:00 το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των μαθητών μας στις Πανελλαδικές 2020.


Οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου συγχαίρουν ΟΛΟΥΣ τους μαθητές κυρίως για την προσπάθειά τους αλλά και για τις εξαιρετικές βαθμολογίες τους. Μία μαθήτριά μας, μάλιστα, προσέγγισε το απόλυτο ΑΡΙΣΤΑ!! Όλα τα παιδιά μας που έδωσαν εξετάσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπάθησαν αυτά και οι γονείς τους και τους ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! 

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2020 περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σήμερα, εξάλλου, θα ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020.Από αύριο, Σάββατο 11-07-20, μέχρι και την Παρασκευή 17-07-20, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.