Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Προς Γονείς και Κηδεμόνες 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θητεία του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του λυκείου μας έχει ολοκληρωθεί. Σύντομα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου του λυκείου μας.

Προς διευκόλυνση σας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να δηλώσετε ηλεκτρονικά στο e-mail του συλλόγου μας , όποιος από εσάς επιθυμεί ,την υποψηφιότητα σας για τα παρακάτω :

1. Ως Εφορευτική επιτροπή, η οποία επιτροπή θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών.
2. Ως Εκπρόσωπος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Ως Μέλος ελεγκτικής επιτροπής.
4. Ως Αντιπρόσωπος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποψηφιότητες σας και αρμοδιότητες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κα Έλενα Σιδηροπούλου .
Η δήλωση σας αρχικά μπορεί να γίνει με ένα απλό e-mail δίνοντας τα στοιχεία και το τηλέφωνο σας, όπου θα σας αποσταλεί η αντίστοιχη αίτηση. 

Το e-mail του συλλόγου μας είναι το εξής: sg.2epal.evosmou@gmail.com

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες ημέρα Δευτέρα 11-12-23 στις 18:30 , σε αίθουσα που θα ορίσει η Διοίκηση του σχολείου μας και παράλληλα θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των εκλογών.
H εκπροσώπησή του λυκείου μας από γονείς είναι πολύ σημαντική για το καλό των παιδιών μας. Μετά από 6 χρόνια θητείας μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο λόγος μας έχει τεράστια βαρύτητα σε όλα τα σχολικά θέματα που αφορούν τα παιδιά μας. Θα σας παρακαλούσαμε να συμμετέχετε. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο, ούτε θα σας επιβαρύνει με αρμοδιότητες και ευθύνες που δεν θα επιθυμείτε.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Ο Σύλλογος Γ & Κ 2ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου.