Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τοποθετήθηκαν στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου οι κα Σοφία Κομελίδου, Κοινωνική Λειτουργός, η κα Μαρία Ιωαννίδου και η κα Εύη Βαρλάμη, Ψυχολόγοι, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Ανάμεσα στα καθήκοντα και αρμοδιότητές τους είναι να παρέχουν ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση για την ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας προκειμένου μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες να αποκτήσουν εκείνες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων και απρόβλεπτων καταστάσεων, δημιουργώντας ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον.

Ο ρόλος τους είναι ενημερωτικός, υποστηρικτικός και διαμεσολαβητικός.

Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε την επικοινωνία σας μαζί τους για τη λήψη εξειδικευμένων συμβουλών, καθώς και για θέματα που αφορούν τη συνολική ψυχοσυναισθηματική και μαθησιακή εικόνα των παιδιών σας και μαθητών μας.

Σε περίπτωση εξατομικευμένης αντιμετώπισης οι μαθητές μπορούν να έρθουν σε επαφή μας μαζί τους είτε μέσω του Διευθυντή κ.Γιάννη Βιόπουλου, του Υποδιευθυντή κ.Λευτέρη Ναθαναηλίδη, της κας Υποδιευθύντριας κας Αγάπης Ζοπόγλου καθώς και των Συμβούλων Σχολικής Ζωής κας Τίνας Μπεγγλή και κας Μαρίας Κραστάνα. 

Μετά την πρώτη επαφή το σχολείο θα προσχωρήσει στην σχετική συνεννόηση και επικοινωνία με τον γονέα/κηδεμόνα του παιδιού.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη: κα Εύη Βαρλάμη
Τρίτη: κα Σοφία Κομελίδου και κα Μαρία Ιωαννίδου

Τμήμα ανά Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

κα Αγάπη Ζοπόγλου: Α1 Α2 Α3 Α4 Α5 Β5 Γ5
κα Μαρία Κραστάνα: Β1 Β2 Β3 Β4 Γ6 Γ7 Γ8 Γ9
κα Τίνα Μπεγγλή: Γ1 Γ2 Γ3 Γ4 Β6 Β7 Β8 Β9
Γιάννης Βιόπουλος
Διευθυντής