Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ POINT OF CARE ΣΤΟ POINT OF ADVERTISING

Την Παρασκευή 10-12-21 στο Εργαστήριο Νοσηλευτικής του ΕΚ Ευόσμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μαθητών των τμημάτων Γ-ΝΟΣ-1 (Νοσηλευτικής) και Γ-MAR (Εμπορίας και Διαφήμισης- Μάρκετινγκ). 

Ήταν η πρώτη δραστηριότητα, από τις πολλές που θα ακολουθήσουν, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.». Το πρόγραμμα αυτό που χρηματοδοτείται από το NOESIS δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια της καινοτομίας, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και την προώθηση της επιχειρηματικότητας από τους μαθητές των ΕΠΑΛ της χώρας. 


Α. Παρουσίαση από το Γ-ΝΟΣ-1
Οι μαθητές και Νοσηλευτικής παρουσίασαν το Point of Care, ένα σύνολο μηχανημάτων των οποίων οι εργαστηριακές μετρήσεις καταχωρούνται σε μια εφαρμογή σε διαδικτυακή πλατφόρμα. Στην πλατφόρμα αυτή πρόσβαση ειδικοί γιατροί έχουν τη δυνατότητα να διαγνώσουν, να αξιολογήσουν και να συστήσουν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που κρίνουν ως απαραίτητη για ασθενείς,που βρίσκονται σε απόσταση.

Β. Διαφήμιση από το Γ-MAR
Οι μαθητές του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης- Μάρκετινγκ, έχουν αναλάβει το ρόλο να διαφημίσουν το προϊόν αυτό. Παρακολούθησαν προσεκτικά την παρουσίαση, έθεσαν ερωτήματα, σημείωσαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Παρασκευή 18-12-21 όταν θα γίνει και επίδειξη των μετρήσεων και της λειτουργίας της εφαρμογής από τα παιδιά της Νοσηλευτικής.

Τους μαθητές του τμήματος Νοσηλευτικής υποστήριζαν οι καθηγήτριες κα Μ.Τρυφινοπουλου και η κα Α.Καραματσόυκη και τους Εμπορίας και Διαφήμισης- Μάρκετινγκ υποστήριζε η κα Φ.Μαρνέλλου.

κα Σάρρα Σεβαστιάδου

Δείτε φωτογραφίες από την δραστηριότητα