Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΣΕ ΕΠΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

 

Ενημερώνουμε όσους από τους υποψηφίους μας έχουν δηλώσει ειδικό μάθημα, ότι σε λίγο καιρό θα αρχίσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα ειδικά μαθήματα που δήλωσαν οι μαθητές/τριες στην ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ που κατέθεσαν στο σχολείο.

Όσοι, λοιπόν, έχουν δηλώσει κάποιο από τα παρακάτω επτά (07) ειδικά μαθήματα, και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενισχυτική τους διδασκαλία θα πρέπει να συμπληρώσουν (οι γονείς αν οι μαθητές/τριες είναι ανήλικοι και οι ίδιοι οι μαθητές/τριες αν είναι ενήλικοι) την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να τις αποστείλουν στο mail του σχολείου mail@2epal-evosm.thess.sch.gr μέχρι την Δευτέρα 18-01-21 στις 12.00.

Τι είναι η «Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων» (ΕΔΕΜ)?

Είναι η παρακολούθηση από τον/ τη μαθητή/τρια υποψήφιο/α της Γ’ τάξης σε ειδικό ετήσιο πρόγραμμα υποστήριξης στα εξεταζόμενα στις πανελλαδικές εξετάσεις ειδικά μαθήματα:

1) Ελεύθερο Σχέδιο,
2) Γραμμικό Σχέδιο,
3) Γαλλικά,
4) Γερμανικά,
5) Ιταλικά,
6) Ισπανικά,
7) Αρμονία, Ακουστική Ικανότητα, Μουσική Αντίληψη/Γνώση.


Συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές/τριες με σκοπό την υποστήριξη και προετοιμασία τους για να συμμετάσχουν στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα που έχουν επιλέξει και που δεν περιλαμβάνονται στα αντίστοιχα Ωρολόγια προγράμματα, πχ δεν περιλαμβάνεται το μάθημα "Αγγλικά". Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται μετά το πέρας των μαθημάτων του κανονικού ωρολογίου προγράμματος. Το κάθε ειδικό μάθημα θα διδάσκεται δύο ώρες την εβδομάδα.

Πατήστε πάνω στα παρακάτω έγγραφα για να τα κατεβάσετε:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ

https://drive.google.com/file/d/1TG7P6BxZP0x_zOiK2AUgCSOdGKpeByHL/view?usp=sharing

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

https://drive.google.com/file/d/1OorLzZeF6Llr69AePD8MhSZkaQ17JrUc/view?usp=sharing

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΜΑΘΗΤΗ

https://drive.google.com/file/d/1aIiDOURrXqFzRUOjRZQ8-vyc-xO8HzJq/view?usp=sharing

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΜΑΘΗΤΗ

https://drive.google.com/file/d/1_lLtQxP8Q6GDmTX6rYc6VtO4GFTeqSLd/view?usp=sharing


Κάντε click εδώ και διαβάστε την ΥΑ την οποία υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή , που αφορά την οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2020-2021