Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ


Την Πέμπτη 19-12-19 στην Σχολική Βιβλιοθήκη θα γίνει συνάντηση του Διευθυντή με τους συνοδούς και τους μαθητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης των γονέων τους από τον τον κ.Γ.Μαυροφρύδη ή την κα Ν.Φρεμεντίνη.

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτήν  την μετακίνηση μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές της Γ΄τάξης καθώς και ενήλικοι μαθητές της Β΄τάξης (μόνο για πτυχίο)


Η μετακίνηση προγραμματίζεται να λάβει χώρα την περίοδο 10 με 15 Μαρτίου 2020. Οι μαθητές θα πλαισιώσουν, με αυτήν την ευκαιρία, τις εκδηλώσεις της Περιβαλλοντικής Ημερίδας της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης στην Κωνσταντινούπολη, στις 13 Μαρτίου 2020. Στην ημερίδα αυτήν θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αλλά και με εκπαιδευτικούς και μαθητές από όλη την Ελλάδα.
Το Ζωγράφειο Λύκειο ή Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο και επίσημα Ζωγράφειον Λύκειον ή Ζωγράφειον Γυμνάσιον-Λύκειον, είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη. Το σχολείο βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης σε μικρή απόσταση από το Πέρα.