Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 
στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους
Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.
1ης περιόδου 2019 

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους – Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ., 1ης περιόδου 2019,  ότι από Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 θα μπορούν να παραλαμβάνουν: το Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και τη Βεβαίωση Πιστοποίησης 

Η παραλαβή μπορεί να γίνεται με τους εξής τρόπους: Αυτοπροσώπως: Από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., καθημερινά τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού (13:00 μ.μ. - 15:00 μ.μ.), και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. 

Μέσω εξουσιοδότησης τρίτου προσώπου: Από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., καθημερινά τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού (13:00 μ.μ. - 15:00 μ.μ.) με την εξουσιοδότηση και και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του ατόμου που παραλαμβάνει. 

 Μέσω εξουσιοδότησης υπαλλήλου εταιρίας ταχυμεταφοράς: Από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., καθημερινά τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού (13:00 μ.μ. - 15:00 μ.μ.) με εξουσιοδότηση και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του ταχυμεταφορέα που παραλαμβάνει. (Η χρέωση επιβαρύνει τον αιτούντα). 


 Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Ελένη Γιαννακοπούλου