Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΤΟ ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΟΘΗΚΗ Γ΄


Η ειδικότητα της Κομμωτικής Γ΄τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στην Έκθεση – Εκδήλωση με τίτλο: «Το ΕΠΑ.Λ. Δημιουργεί – 2019», που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 16 έως το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στην Αποθήκη Γ (Προβλήτα ΟΛΘ).

Οι καθηγήτριες κα Περιστέρα Μπαλτά και κα Μαριέττα Τζιβάνη, στο σταντ του 2ου ΕΠΑΛ/ΕΚ Ευόσμου παρουσίασαν με τις μαθήτριές τους ανδρικό κούρεμα, νυφικό και καλλιτεχνικό κούρεμα πασαρέλας.



 Ακολουθεί σχετικό αρθρο της καθηγήτριας κας Μαριέττας Τζιβάνη

Ήταν τρεις ημέρες τόσο απολαυστικές όσο και κουραστικές...ωστόσο για τους μαθητές ήταν μια επιπλέον εμπειρία στο portfolio τους για την επαγγελματική τους ολοκλήρωσή τους, τους ευχόμαστε λοιπόν, μέσα από την καρδιά μας να εξελιχθούν όπως ονειρεύονται!!!!..Να είναι υγιείς, γεμάτοι έμπνευση και δημιουργικοί!!!....

3η και τελευταια μέρα Παρουσίασης.....θέμα: Νυφικό Χτένισμα...από την Χρύσα Στόικου και  & Καλλιτεχνικό Χτένισμα Πασαρέλας από την Αθανασία Πέτρου!!!....Τα Αστέρια της ομάδος μας δημιούργησαν όμορφα χτενίσματα και τα μοντέλα μας θάμπωσαν με το σκέρτσο και το νάζι τους...ολές μαζί έλαβαν τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους!!!!...Πάντα δημιουργικές και γεμάτες έμπνευσή!!! Άξια τα κορίτσια μας και περήφανες καθηγήτριες η κα Περιστέρα Μπαλτά και εγώ!!!!!....και του χρόνου!!!!!



Θα θέλαμε με την σειρά μας, η ειδικότητα Κομμωτικής του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου - ΕΚ Ευόσμου, μαθητές και καθηγητές, να ευχαριστήσουμε την υπέροχη Τομεάρχη της Γεωπονίας και Τροφίμων, κα Ελένη Λάππα Ελένη Λάππα, του ΕΚ Ευκλείδη, η οποία ακούραστη και πάντα με χαμόγελο, τροφοδοτούσε όλες αυτές τις ημέρες τους μαθητές κ τους καθηγητές που συμμετείχαν, σάντουιτς, νερά, χυμούς, γλυκά, γιαούρτάκια από την αποθήκη του Τομέα της!! 

Την κυρία Ελένη Σιδηροπούλου, Τεχνολόγος Φυτικής Παραγωγής που μας ομόρφυναν το περιβάλλον μας και στο τέλος αποφάσισαν να μας ομορφύνουν και τους κήπους μας!! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας για την συνεισφορά σας!!! Να είστε πάντα καλά!!



 


Περισσότερες φωτογραφίες